Ιμπραΐμοβιτς : «Ανίκανοι άνθρωποι στις λάθος θέσεις» (pic)

Ιμπραΐμοβιτς : «Ανίκανοι άνθρωποι στις λάθος θέσεις» (pic)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τις επιλογές του προπονητή της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, στο παιχνίδι με τη Γαλλία.

Το βράδυ του Σαββάτου (5/9) η Σουηδία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γαλλία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Nations League. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λόγω των επιλογών του Γιάνε Άντερσον στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε αυστηρή κριτική προς τον προπονητή της Σουηδίας μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter χαρακτηρίζοντάς τον ανίκανο.

Ο Άντερσον δέχθηκε κριτική κατά κύριο λόγο επειδή άφησε στον πάγκο τον πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή της χώρας, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό. Μάλιστα ο 20χρονος εξτρέμ της Γιουβέντους εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στο ντεμπούτο του με το εθνόσημο.

Το μήνυμα του Ζλάταν αναφέρει: «Τι γ……ο αστείο. Άλλη μία απόδειξη. Ανίκανοι άνθρωποι στις λάθος θέσεις που βουλιάζουν το σουηδικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ