Διευκρίνηση από Σιόβα : «Δεν ήθελα να παρέμβω στο έργο του προπονητή»

Διευκρίνηση από Σιόβα : «Δεν ήθελα να παρέμβω στο έργο του προπονητή»

Ο Δημήτρης Σιόβας τοποθετήθηκε στο Instagram για όσα δήλωσε μετά το ματς και τόνισε πως δεν κάνει υποδείξεις και ότι δεν είχε σκοπό να παρέμβει στο έργο του Φαντ Σιπ

Ο Δημήτρης Σιόβας προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση, όπου έκανε λόγο για ανάγκη επιστροφής κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών στην Εθνική, όπως του Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας αμυντικός έπειτα από τη νίκη επί του Κόσοβου μίλησε για το ματς και τόνισε πως «και ο Σβάρνας που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα είναι καλύτερα για τον ίδιο».

Η δήλωση του λοιπόν προκάλεσε αντιδράσεις και ο Σιόβας έκανε διευκρινιστική δήλωση στο Instagram για όσα είπε ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε σκοπό να παρέμβει στο έργο του Φαντ Σιπ, αλλά ούτε να κάνει και υποδείξεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σιόβας:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να κάνω παρέμβαση στο έργο του προπονητή, ούτε υποδείξεις για το ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να είναι στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Εξέφρασα μόνο την άποψη μου, αναφορικά με το «πάντρεμα» νέων και έμπειρων παικτών που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις. Στόχος όλων μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επαναφέρουμε το αντιπροσωπευτικο συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης», επισημαίνει ο 32χρονος στόπερ.

Δείτε την ανάρτηση του στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ