Σε υποχρεωτική καραντίνα ο Πιάτεκ

Σε υποχρεωτική καραντίνα ο Πιάτεκ

Ο Πιάτεκ θα πρέπει να περάσει 14 ημέρες σε απομόνωση κατά την επιστροφή του, οι οποίες λογικά θα μειωθούν σε πέντε αν βγει αρνητικός σε τεστ κορωνοϊού.

Ο Πολωνός επιθετικός της Χέρτα Βερολίνου, Κριστόφ Πιάτεκ, θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα και να απουσιάσει από το εναρκτήριο ματς της για τη σεζόν 2020/21, μετά το ταξίδι με την Εθνική Ομάδα της χώρας του στη Βοσνία για το Nations League.

Η Βοσνία είναι στον κατάλογο των χωρών που θεωρεί η Γερμανία ότι βρίσκεται σε υψηλό κίνδυνο μετάδοσης του COVID-19 και ο Πιάτεκ θα πρέπει να περάσει 14 ημέρες σε απομόνωση κατά την επιστροφή του, οι οποίες λογικά θα μειωθούν σε πέντε αν βγει αρνητικός σε τεστ κορωνοϊού.

Ο Πιάτεκ αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ολλανδία την περασμένη Παρασκευή και η Χέρτα υποστήριξε ότι υπήρχε συμφωνία με την Πολωνική Ομοσπονδία να μην ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής στη Βοσνία για τον σημερινό αγώνα.

Ωστόσο, τα πολωνικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την πολωνική ομοσπονδία.

Η Χέρτα αρχίζει τη σεζόν 2020/21 αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Άϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ την προσεχή Παρασκευή (11/9), για το Κύπελλο Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ