Nations League : Δεν «Χ»αλάστηκαν στην Τιφλίδα, νίκη για την Αρμενία

Nations League : Δεν «Χ»αλάστηκαν στην Τιφλίδα, νίκη για την Αρμενία

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γεωργία και Βόρεια Μακεδονία (1-1). Εύκολη επικράτηση για την Αρμενία κόντρα στην Εσθονία (2-0).

Γκρουπ 3, Όμιλος 2

Χωρίς νικητή έληξε το σημαντικότερο παιχνίδι του 2ου ομίλου στο 3ο γκρουπ του Nations League, με τη Γεωργία και τη Βόρεια Μακεδονία να μένουν στο 1-1.  Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σπαταλώντας πολλές χαμένες ευκαιρίες, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων πραγματοποίησε 7 επεμβάσεις! Η Γεωργία ήταν και η ομάδα που άνοιξε το σκορ, με τον Τόρνικ Οκριασβίλι να σημειώνει το 1-0 από τα έντεκα βήματα στο 13ο λεπτό, ωστόσο 20 λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκαν με γκολ του Ριστόφσκι έπειτα από ασίστ του Γκόραν Πάντεφ. Μάλιστα 64ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, με τον Βίσαρ Μουσλίου να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από ένα πολύ άγαρμπο μαρκάρισμα. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε τις δύο ομάδες, ισόβαθμες στις δύο πρώτες θέσεις.

Εύκολη νίκη για την Αρμενία, στο άλλο ματς του ομίλου. Οι Αρμένιοι επικράτησαν χωρίς να δυσκολευτούν κόντρα στους τελευταίους Εσθονούς, οι οποίοι παρέμειναν με 0 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καραπετιάν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε ο Ανγκούλο στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ