Μπονούτσι : «Θα είναι δύσκολο να σταματήσουμε τον Λεβαντόφσκι»

Μπονούτσι : «Θα είναι δύσκολο να σταματήσουμε τον Λεβαντόφσκι»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναφέρθηκε στο παιχνίδι της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην αντίστοιχη της Πολωνίας, στο πλαίσιο του Nations League.

Η εθνική Ιταλίας αντιμετωπίζει απόψε (11/10) την αντίστοιχη της Πολωνίας για τη τρίτη αγωνιστική του Nations League. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έδειξε ανυπόμονος να παίξει κόντρα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πολωνό επιθετικό ενώ παραδέχθηκε ότι η φετινή εθνική είναι καλύτερή από τις προηγούμενες. Τέλος, είπε πως είναι αρκετά χαρούμενος για την παρουσία 10 χιλιάδων οπαδών στις εξέδρες του «Stadion Energa Gdansk».

Αναλυτικά είπε: «Αυτή τη στιγμή ο Λεβαντόβσκι είναι ο καλύτερος στράικερ του κόσμου, θα είχε κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα αν δεν είχε ακυρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νικητή. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να τον σταματήσουμε.

Ο συμπαίκτης μου στην Γιουβέντους, Στσέσνι, μου είπε ότι θέλουν να νικήσουν, του απάντησα πως και εμείς θέλουμε το ίδιο πράγμα. Περιμένω μία σκληρή μάχη αλλά αυτή η εθνική Ιταλίας είναι καλύτερη σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν. Έχουμε αποκτήσει περισσότερη εμπειρία.

Η Πολωνία έχει παίκτες επιπέδου όπως οι Μίλικ, Λεβαντόβσκι και Κριχόβιακ αλλά εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και να τα πάμε καλά για να επιστρέψουμε στην Ιταλία με τους τρεις πόντους».

Όσο για την παρουσία κόσμου, τόνισε: «Θα είναι κάτι πολύ ωραίο να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, στα γήπεδα της Ιταλίας επιτρέπεται αυτή τη στιγμή ένας μικρός αριθμός θεατών. Λυπάμαι που υπάρχει αυτή η κατάσταση ελέω του κορονοϊού αλλά χάρη στους κανόνες που έχουν επιβληθεί, μπορούμε και παίζουμε και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει στην παρούσα φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ