Έκπληξη της τελευταίας στιγμής με Βλαχοδήμο από τον Φαν’ τ Σιπ

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής με Βλαχοδήμο από τον Φαν’ τ Σιπ

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα θα αγωνιστεί τελικά ως βασικός αντί του Βασίλη Μπάρκα στο αποψινό παιχνίδι με την Μολδαβία για το Nations League.

Αλλαγή πλάνων από τον Τζον Φαν’τ Σιπ ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με την Μολδαβία για το Nations League. Ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε τελικά να δώσει τα γάντια του βασικού πορτιέρο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αφήνοντας τον Βασίλη Μπάρκα στον πάγκο.

Ο τερματοφύλακας της Σέλτικ ήταν βασικός στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της Εθνικής, αλλά ο Τζον Φαν’τ Σιπ αποφάσισε τελικά να χρησιμοποιήσει στο αποψινό ματς τον κίπερ της πορτογαλικής ομάδας. Μπροστά από τον Βλαχοδήμο θα βρίσκονται οι Τζαβέλλας και Σβάρνας, με τον Χατζηδιάκο στο δεξί άκρο και τον Γιαννούλη στο αριστερό.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης και Ζέκα, με τους Λημνιό, Μάνταλο και Μπακασέτα να κινούνται πίσω από τον Παυλίδη. Ο Ολλανδός επιλέγει το 4-2-3-1, θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την εθνική ομάδα, που θέλει πάση θυσία τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι.

Η ενδεκάδα της Εθνικής θα είναι αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Χατζηδιάκο, Γιαννούλη, Τζαβέλλα, Σβάρνα, Κουρμπέλη, Ζέκα, Λημνιό, Μάνταλο, Μπακασέτα, Παυλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ