Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος 0-0 (vid)

Αζερμπαϊτζάν – Κύπρος 0-0 (vid)

Η Κύπρος έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν για το Nations League.

Η Κύπρος έμεινε στην εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Στο «Ελμπασάν» οι Κύπριοι φιλοξενήθηκαν από τους Αζέρους σε ένα ματς που έληξε χωρίς σκορ για τον 1ο όμιλο του 3ου γκρουπ. Μάλιστα η ισοπαλία αυτή δεν βολεύει καθόλου την Κύπρο διότι έχει μόλις 1 βαθμό στον όμιλό της.

Στο 12ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Τζιωνή να περνά λίγο έξω ενώ η πρώτη καλή στιγμή των Αζέρων ήρθε στο 17′ με το σουτ του Σεϊντάεφ και την απόκρουση του Δημητρίου. Στο 26′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γκαράιεφ να εκτελεί και τον Δημητρίου να αποκρούει. Ο Κύπριος τερματοφύλακας είπε «όχι» και σε νέο σουτ του Σεϊντάεφ στο 28′ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αζερμπαϊτζάν ήταν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν υπήρξαν πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Στο 78′ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τους Σεϊντάεφ και Ντίνιεφ να μην μπορούν να νικήσουν τον Δημητρίου ο οποίος εν πολλοίς βοήθησε την Κύπρο να φύγει με την ισοπαλία από το ματς. Έτσι το παιχνίδι έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Την ίδια ώρα στο παιχνίδι για τον 1ο όμιλο του 4ου γκρουπ, η Μάλτα πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Λετονίας με 1-0. Οι Μαλτέζοι σκόραραν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιζάνι από αριστερά και κεφαλιά του Μποργκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ