Εθνική Ελλάδας : Νίκη για να «πατήσει» γερά στην κορυφή

Εθνική Ελλάδας : Νίκη για να «πατήσει» γερά στην κορυφή

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται το Κόσοβο και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να κάνει το 2/2 και να κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (21:45) το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του 3ου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League και θέλει μόνο νίκη για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το τρίποντο επί της Μολδαβίας πριν τρεις μέρες στο ίδιο γήπεδο για να πατήσουν γερά στην κορυφή του ομίλου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός προσανατολίζεται στο ίδιο σχήμα και δεν πρόκειται να αλλάξει και πρόσωπα στην ενδεκάδα της Εθνικής. Στην εστία θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, με τους Χατζηδιάκο, Σβάρνα, Τζαβέλλα και Γιαννούλη τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ζέκα και Κουρμπέλης, πιο μπροστά τους ο Μπακασέτας και στα πλάγια η Μάνταλος και Λημνιός, με μοναδικό προωθημένο τον Παυλίδη.

Από την πλευρά τους, οι Κοσοβάροι θα παίξουν με τους: Μούριτς, Χαντεργιανάι, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Παγκαράντα, Σόλα, Μπερίσα, Ζεγκράβα, Τσέλινα, Ζενέλι και Κολόλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ