Αντιπρόεδρος ένωσης γιατρών Πορτογαλίας: «Ισως έχει κολλήσει κι άλλους παίκτες ο Κριστιάνο στο δείπνο»

Αντιπρόεδρος ένωσης γιατρών Πορτογαλίας: «Ισως έχει κολλήσει κι άλλους παίκτες ο Κριστιάνο στο δείπνο»

Ο Γκουστάβο Μπόργκες υποστήριξε ότι την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψει νέο κρούσμα κορωνοϊού στους παίκτες της Εθνικής Πορτογαλίας, λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στην Πορτογαλία το θετικό δείγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της ένωσης γιατρών δημόσιας υγείας της χώρας, Γκουστάβο Μπόργκες, θεωρεί ότι και άλλοι διεθνείς θα μολυνθούν, εξαιτίας του δείπνου που είχε η ομάδα, ακριβώς το προηγούμενο βράδυ πριν το θετικό δείγμα του CR7

«Αυτή η εικόνα του δείπνου με ολόκληρη την ομάδα προχθές… Είναι πιθανό ότι την επόμενη εβδομάδα μερικοί από αυτούς τους παίκτες ή εκείνους που ήταν πιο κοντά του σε αυτό το δείπνο, όπως ο Πέπε, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ή ο Κανσέλο, θα μπορούσαν να μολυνθούν» είπε στην εφημερίδα Record ο Μπόργκες, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στις τάξεις της εθνικής ομάδας των Ιβήρων.

Οπως αναφέραμε από την Τρίτη, στο δείπνο της Εθνικής Πορτογαλίας και σχετικά σε μικρή απόσταση από τον Κριστιάνο, καθόταν και ο Ρούμπεν Σεμέδο, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ντάνιελ Ποντένσε. Πάντως, τόσο ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών όσο και ο εξτρέμ της Γουλβς, εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Οι πρώτοι δύο παίκτες που ανέφερε ο Γκουστάβο Μπόργκες (Πέπε, Σέρτζιο Ολιβέιρα) αγωνίζονται στην Πόρτο, ενώ ο τρίτος (Κανσέλο) στη Μάντσεστερ Σίτι. Και οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο (3ο) του Champions League με τον Ολυμπιακό, όπως και η Μαρσέιγ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πορτογαλία το πρωτόκολλο για την υγεία προβλέπει ότι, όσο οι παίκτες υποβάλλονται σε εξετάσεις και είναι αρνητικοί μπορούν να πάνε στο γήπεδο και ως εκ τούτου «είναι πιθανό ότι οι παίκτες της Πόρτο θα μπορούν να παίξουν στο Clasico εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το Σάββατο» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος γιατρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ