«Διπλάσιος» ο Γκριεζμάν της Γαλλίας από αυτόν της Μπαρτσελόνα (pic)

«Διπλάσιος» ο Γκριεζμάν της Γαλλίας από αυτόν της Μπαρτσελόνα (pic)

Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάζει ο Αντουάν Γκριεζμάν όταν παίζει με την Εθνική Γαλλίας και όταν αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα, με τα στατιστικά να το επαληθεύουν.

Τον Αντουάν Γκριεζμάν που βλέπαμε τόσα χρόνια μας θύμισε στη χθεσινή νίκη της Εθνικής Γαλλίας απέναντι στην αντίστοιχη της Κροατίας για το Nations League. Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται σε μια από τις πιο περίεργες φάσεις της καριέρας του, καθώς οι εμφανίσεις του με την Μπαρτσελόνα, απογοητεύουν τόσο τον ίδιο, όσο και τον σύλλογο.

Μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης να μην έχει καταφέρει να δικαιώσει την ομάδα του για τα 120 εκατομμύρια που δαπάνησε για εκείνον, ωστόσο όποτε αγωνίζεται με την Εθνική Γαλλίας παρουσιάζει τον «αυθεντικό» Γκριεζμάν που παρακολουθούσε όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα τα τελευταία χρόνια.

Με τους «τρικολόρ», ο Γκριεζμάν είναι συνήθως σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει με συχνότητα 0.65 γκολ ανά παιχνίδι. Αντιθέτως, με τους «μπλαουγκράνα» ο Γάλλος εμφανίζει ένα αρκετά αδύναμο πρόσωπο, καθώς σκοράρει με συχνότητα 0.37 γκολ ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ