Εθνική Ελλάδας : Επιστροφή Τσιμίκα, πρώτη για Γιακουμάκη

Εθνική Ελλάδας : Επιστροφή Τσιμίκα, πρώτη για Γιακουμάκη

Ο Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους προσεχείς αγώνες με Κύπρο και Μολδαβία, Σλοβενία για το Nations League με τον Τσιμίκα να επιστρέφει. Πρώτη κλήση και για Γιακουμάκη.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League, αλλά και για το φιλικό με την Κύπρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός λοιπόν στις κλήσεις του κάλεσε για πρώτη φορά τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία, ενώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά και οι Χάρης Μαυρίας και Μανώλης Σιώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός κλήσεων έμειναν για ακόμη μια φορά οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας, αλλά και ο Μπακάκης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο τραυματίας Σταφυλίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Φαντ’ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 27 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο (φιλικό, 11/11), την Μολδαβία (UNL, 15/11) και την Σλοβενία (UNL, 18/11).

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι ακόλουθες:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ