Ο Σαουθγκέϊτ «ψηφίζει» Πίκφορντ

Ο Σαουθγκέϊτ «ψηφίζει» Πίκφορντ

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ, παρά το γεγονός ότι ο Πίκφορντ δεν περνάει την καλύτερη περίοδο με τη φανέλα της Έβερτον, υπολογίζει στις ικανότητές του και τον κάλεσε στην Εθνική.

Την περασμένη Πέμπτη (5/11), ο Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ ανακοίνωσε τις επιλογές του για τους αγώνες της εθνικής Αγγλίας με την Ιρλανδία και στην συνέχεια εναντίον του Βελγίου και της Ισλανδίας, για το Nations League.

Μεταξύ αυτών που κλήθηκαν, είναι και ο 26χρονος τερματοφύλακας της Εβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ, παρά το γεγονός ότι ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε να τον αντικαταστήσει στην αναμέτρηση με την Νιουκάστλ, «δίνοντας τα γάντια» στον Ρούμπιν Ολσεν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός, υπολογίζει ιδιαίτερα στις ικανότητες του Πίκφορντ: «Του έχω εμπιστοσύνη, επειδή του αξίζει. Η απόδοσή του είναι εξαιρετική στην εθνική ομάδα. Δεν είναι λοιπόν μια δύσκολη επιλογή για εμένα. Εχουμε ανταγωνισμό σε διάφορες θέσεις, αλλά πρέπει να πω, ότι αυτήν την στιγμή, κανείς δεν μπορεί να τον απομακρύνει από την θέση του βασικού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ