Απρόοπτο με Μασούρα, αποχώρησε με ενοχλήσεις

Απρόοπτο με Μασούρα, αποχώρησε με ενοχλήσεις

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού γύρισε το πόδι του και αποχώρησε από την προπόνηση της Εθνικής – Εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Συναγερμός» στην Εθνική ομάδα, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιώργος Μασούρας τραυματίστηκε και αποχώρησε από το πρόγραμμα.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού γύρισε το πόδι του και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ, περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού, προκειμένου να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Μολδαβία (εκτός) και Σλοβενία (εντός) για το Nations League, αφού δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή το στο αυριανό φιλικό με την Κύπρο.

Από εκεί και πέρα, ο Ολλανδός τεχνικός και οι συνεργάτες του άκουσαν με ανακούφιση ότι τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 που υποβλήθηκαν χθες οι διεθνείς είναι όλα αρνητικά.

Οσον αφορά στο αυριανό φιλικό με την Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη, ο Τζον Φαν’τ Σιπ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, ενώ θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν για το Nations League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ