Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιλιβόγεβιτς

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιλιβόγεβιτς

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά την παρουσία του στην Εθνική Σερβίας, όπου ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει και ο Ραντζέλοβιτς.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πρωταγωνίστησε στην υπόθεση του περίφημου πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού και η τιμωρία του ανακοινώθηκε ήδη από τον Ολυμπιακό. Εντούτοις, στον Πειραιά έχουν κι άλλο λόγο να ανησυχούν για τον 23χρονο εξτρέμ, καθώς τα νέα που έρχονται από την Εθνική Σερβίας, δεν είναι ευχάριστα.

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Κάτι που προκαλεί ανησυχία και στους ανθρώπους των Πειραιωτών, αλλά και στους συλλόγους και των υπόλοιπων Σέρβων διεθνών, καθώς έως και την Τρίτη που βγήκαν τα αποτελέσματα από το τεστ του «Μίλι», προπονούνταν κανονικά με τους συμπαίκτες του και μοιραζόταν τους ίδιους χώρους μαζί τους.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Σερβίας: «Μετά τα προγραμματισμένα τεστ τη Δευτέρα, ύστερα από την άφιξη των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας της Σερβίας στη Στάρα Πάζοβα, επιβεβαιώθηκε ότι ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19. Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα της UEFA ο Μιλιβόγεβιτς αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο και θα μείνει στη Σερβία, σε κατ’ οίκον απομόνωση».

Χθες ο Ραντζέλοβιτς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Σερβίας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ, με την ΠΟ της χώρας να ανακοινώνει επίσημα ότι όλοι οι παίκτες ήταν αρνητικοί στον ιό και ότι είναι κανονικά διαθέσιμοι για το αποψινό ματς των Σέρβων με τη Σκοτία. Ματς στο οποίο δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Πάντως, επειδή η επώαση του ιού γίνεται συνήθως αργά, στην Εθνική Σερβίας έχουν προγραμματίσει κι άλλα, συνεχόμενα τεστ, για τις επόμενες ημέρες, ώστε εάν προκύψει κάποιο νέο κρούσμα, να γίνει άμεσα αντιληπτό και να απομονωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ