Πιθανότατα βασικός με Εθνική ο Όμπλακ

Πιθανότατα βασικός με Εθνική ο Όμπλακ

Οι εξετάσεις του Γιαν Όμπλακ έδειξαν ότι δεν έχει τραυματισμό στον ώμο και πιθανότατα θα παίξει βασικός στο παιχνίδι της Σλοβενίας με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Γιαν Όμπλακ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Σλοβενίας κόντρα στο Κόσοβο το βράδυ της περασμένης Κυριακής (15/11) για την 5η αγωνιστική του Nations League καθώς αντιμετώπιζε μικροενοχλήσεις στον ώμο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία στους Σλοβένους ωστόσο αυτή έφυγε γρήγορα καθώς ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός στον ώμο.

Μάλιστα η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημερινό (16/11) πρωτοσέλιδό της: «O Όμπλακ δεν είναι τραυματίας και αυτό είναι καλό για την Ατλέτικο που τον περιμένει για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα όπου θα παίξει για να αυξήσει τη διαφορά των 6 βαθμών που έχει ήδη από την Μπαρτσελόνα, που είναι άμεση ανταγωνίστριά της για τον τίτλο».

Αυτό σημαίνει ότι ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης (17/11, 21:45) στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ