Γιαννακόπουλος : «Δεν γίνεται να μην παίζει στην Εθνική ο Φορτούνης»

Γιαννακόπουλος : «Δεν γίνεται να μην παίζει στην Εθνική ο Φορτούνης»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για την Εθνική ομάδα και τόνισε ότι δεν γίνεται να μην παίζει βασικός ο Κώστας Φορτούνης. Ποιον έχρισε φαβορί για τον τίτλο στη Superleague...

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στην Εθνική ομάδα και ξεκαθάρισε ότι η παρουσία του Κώστα Φορτούνη στη βασική ενδεκάδα είναι απαραίτητη, ενώ μίλησε και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αλλά και της «γαλανόλευκης» τόνισε ότι μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Ελλάδα είναι οι ερυθρόλευκοι, ενώ χαρακτηρίζει τεράστιο λάθος του Παναθηναϊκού την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεων του στη «LiveSport»:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο και είναι πάνω απ’ όλους. Πιστεύω ότι είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο κάτω, μετά η ΑΕΚ, στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός και ο Άρης».

Για το θέμα του Φορτούνη στην Εθνική ομάδα: «Δεν γίνεται να μην παίζει ο Φορτούνης στην Εθνική. Ένας παίκτης της δικής του ποιότητας πρέπει να αγωνίζεται. Από τα πόδια του ξεκινάνε όλα δημιουργικά και κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν στην επίθεση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θεωρώ ότι στον Ολυμπιακό είναι λίγο διαφορετικό, διότι φάνηκε επηρεασμένος τους προηγούμενους μήνες από τον περσινό τραυματισμό του. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να αποδώσει είτε ως «δεκάρι» είτε στα πλάγια της επίθεσης».

Για τον «τελικό» με τη Σλοβενία: «Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να κερδίσουμε τη Σλοβενία στην έδρα μας. Είναι στο χέρι μας η νίκη και η άνοδος, αρκεί να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Η ομάδα έδειξε στο παιχνίδι με τη Μολδαβία ότι έχει δυνατότητες και μπορεί να καταφέρει τον στόχο της»

Για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Δεν βλέπω συγκλονιστικές διαφορές στην απόδοσή τους σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Θεωρώ ότι είναι στα ίδια επίπεδα. Το θετικό είναι ότι κέρδισαν με εμφατικό τρόπο στα τελευταία παιχνίδια τους στην Ευρώπη, απέκτησαν αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έγινε τεράστιο λάθος το καλοκαίρι με την απομάκρυνση του Δώνη. Ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Οι δύο αλλαγές στην τεχνική ηγεσία μέσα σε λίγους μήνες, τον ανάγκασαν να βρίσκεται πάλι σε αναζήτηση φιλοσοφίας. Το σκεπτικό όμως όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι ένα, πώς θα δημιουργήσει μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα διεκδικεί το πρωτάθλημα. Αν ο Παναθηναϊκός δεν πηγαίνει για τον τίτλο, η χρονιά είναι αποτυχημένη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ