Έχει βάλει την Εθνική στο σωστό δρόμο ο Φαν Σιπ; (poll)

Έχει βάλει την Εθνική στο σωστό δρόμο ο Φαν Σιπ; (poll)

Ο Φαν Σιπ ανέλαβε την Εθνική μας ομάδα με στόχο να της δώσει νέα ταυτότητα και να ανακτήσει τη χαμένη αίγλη της. Πως κρίνετε την δουλειά του Ολλανδού έως τώρα; Τις επιλογές σε δεκάδες πρόσωπα, τις περίεργες δηλώσεις, τους αποκλεισμούς και τις "ανακαλύψεις" του;

Από την πρώτη μέρα που η ΕΠΟ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας αρκετοί απόρησαν με την επιλογή του Ολλανδού τεχνικού και το γεγονός πως δεν είχε προηγουμένως κάποια σπουδαία δουλειά στο βιογραφικό του ως προπονητής.

Ο Φαν Σιπ ήρθε στην Εθνική μας με στόχο να της δώσει νέα ταυτότητα και την χαμένη της αίγλη και βέβαια να την οδηγήσει στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022. Έναν χρόνο και τέσσερις μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη καλέσει πάνω από 50 παίκτες σε 13 μόλις ματς, ενώ έχει «πετάξει» εκτός Εθνικής μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φαν Σιπ δεν υπολογίζει τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο που κάνουν σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να «κόψει» και τον Δημήτρη Σιόβα γιατί δεν του άρεσαν οι δηλώσεις του.

Ο προπονητής της Εθνικής συνάμα συνεχίζει μέχρι και πριν λίγο καιρό να μιλάει με μπιχτές και περίεργες τοποθετήσεις για εκείνους, αλλά όχι μόνο, αφού γενικότερα έχει προβεί μέσα σε λίγους μήνες σε σωρεία άστοχων δηλώσεων.

Την ίδια ώρα ο Φαν Σιπ προώθησε στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστοί στο ευρύ κοινό, αγωνιζόμενοι σε πρωταθλήματα που γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα, όπως της πατρίδας του.

Αυτό που προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το κατά πόσον έχει δίκιο ή όχι, ξέχωρα απο τον αποκλεισμό πρωτοκλασσάτων παικτών μας, ήταν η εμμονή του με τον Φορτούνη. Ο Ολλανδός έκρινε μέχρι πρότινος πως ο Φορτούνης δεν κάνει για βασικός.

Στο τελευταίο ματς με τη Μολδαβία, όπου η Εθνική έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο και κέρδισε με 2-0 ο Ολλανδος ξεκίνησε τον Φορτούνη και εκείνος του… απάντησε με μια γκολάρα και μια ασίστ, όντας ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

To10.gr με αφορμή όλα τα παραπάνω και την εικόνα της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League «πετάει» την μπάλα σε εσάς και σας δίνει τη δυνατότητα να αποφασίσετε αν ο Φαν Σιπ κάνει σωστά τη δουλειά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ