Κριστιάνο : Στην 3η θέση σε νίκες με την εθνική ομάδα (pic)

Κριστιάνο : Στην 3η θέση σε νίκες με την εθνική ομάδα (pic)

Συνεχίζει την κατάρριψη διάφορων ρεκόρ με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι ένας από τους κορυφαίους (ίσως και ο κορυφαίος) ποδοσφαιριστές του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος συμμετείχε στη νίκη της Πορτογαλίας με 3-2 στην έδρα της Κροατίας, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ ή να έδωσε κάποια ασίστ, αλλά όπωε και να ‘χει έγραψε ιστορία. Μόνο και μόνο με τη συμμετοχή του και τη νίκη της ομάδας του.

Με τη χθεσινή νίκη λοιπόν της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο συμπλήρωσε 101 νίκες στην καριέρα του με την εθνική του ομάδα. Αυτό σημαίνει πλέον, ότι ο σταρ της Γιουβέντους είναι μόνος 3ος στην κατάταξη των παικτών που έχουν τις περισσότερες νίκες με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σέρχιο Ράμος με τις 130 νίκες που έχει με την εθνική Ισπανίας και στη 2η θέση είναι ο Ίκερ Κασίγιας, επίσης με την Ισπανία, με 121 νίκες στο ενεργητικό του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Τσάβι που έμεινε στις 100 νίκες, ενώ έσπασε την απόλυτη ισπανική κυριαρχία της πρώτης τριάδας στη σχετική λίστα. Ήταν οι Ράμος, Κασίγιας, Τσάβι. Ωστόσο, ο CR7 μπήκε… σφήνα.

Επόμενος στόχος του Κριστιάνο να ξεπεράσει τον 2ο Κασίγιας, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Οι 20 νίκες πάντως είναι μακριά ακόμη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ