Μαρτίνεθ για Αζάρ : «Η επόμενη χρονιά θα είναι δική του»

Μαρτίνεθ για Αζάρ : «Η επόμενη χρονιά θα είναι δική του»

Ο προπονητής της εθνικής Βελγίου πιστεύει ότι το 2021, θα είναι η χρονιά Έντεν Αζάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δήλωσε σίγουρος πως ο Εντέν Αζάρ τη νέα χρονιά θα είναι και πάλι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στις ομάδες, που αγωνίζεται.

Ο άτυχος -τη φετινή σεζόν- Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός μόλις άρχισε να βρίσκει ρυθμό, μετά από δίμηνη απουσία, λόγω τραυματισμού, και θέση βασικού στην 11αδα της Ρεάλ Μαδρίτης, θα μείνει και πάλι εκτός γηπέδων, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Ο Εντεν ήθελε να παίξει στην εθνική, αλλά ο κορονοϊός τον σταμάτησε. Ηταν ένα ακόμη επεισόδιο στη δύσκολη χρονιά που έχει. Είναι πραγματικά άτυχος, αλλά και αποφασισμένος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια για να δείξει ξανά ποιος είναι.

Είμαι σίγουρος πως το 2021 θα είναι η χρονιά του. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και την επόμενη χρονιά θα κάνει και πάλι τη διαφορά τόσο στη Ρεάλ, όσο και στην εθνική ομάδα», δήλωσε σχετικά ο εκλέκτορας των «κόκκινων διαβόλων».

Ενα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ από την Τσέλσι, αντί 100 εκατ. ευρώ, ο Αζάρ έχει βοηθήσει ελάχιστα τους «μερένγκες», καθώς ταλαιπωρείται από διαδοχικούς τραυματισμούς. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε μόλις δύο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ