Nations League : Νίκη ανόδου η Αλβανία, τρίποντο στο φινάλε η Λιθουανία (vids)

Nations League : Νίκη ανόδου η Αλβανία, τρίποντο στο φινάλε η Λιθουανία (vids)

Η Αλβανία νίκησε εντός έδρας με 3-2 τη Λευκορωσία και η Λιθουανία πήρε στις καθυστερήσεις του αγώνα την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Καζακστάν.

Στα παιχνίδια του 4ου ομίλου στο Γ’ Γκρουπ του Nations League, η Αλβανία νίκησε εντός έδρας με 3-2 τη Λευκορωσία και η Λιθουανία πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Καζακστάν για την 6η αγωνιστική.

Αλβανία-Λευκορωσία 3-2

Η Αλβανία πήρε τη νίκη στο εντός έδρας ντέρμπι κορυφής του ομίλου κόντρα στη Λευκορωσία με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την άνοδο στο Β’ Γκρουπ της διοργάνωσης.

Στο 20′ ο Μεμόγια έδωσε στον Τσικαλέσι ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 2-0. Στο 35′ η Λευκορωσία μπήκε ξανά στο παιχνίδι καθώς μείωσε σε 2-1 με σουτ του Σκάβις.

Στο 44′ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων καθώς ο Λάτσι γύρισε στον Μανάι ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το 3-1. Το τελικό 3-2 έγινε στο 80′ όταν ο Σάτσιβκο έδωσε ωραία μπαλιά στον Εμπόγκ που με πολύ καλό πλασέ νίκησε τον Μπερίσα.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Βέσελι, Ντζιμσίτι, Ισμαΐλι, Μεμουσάι (64′ Σελάχι), Ντόκα, Γκιάσουλα, Τσικαλέσι (64′ Μπαλάι), Μεμόγια, Λάτσι (92′ Ραμαντάνι), Μανάι (71′ Ουζούνι)

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Χάτκεβιτς, Σάτσιβκο, Μπορντάτσεφ (46′ Πετσένιν), Πολιάκοφ, Μαέβσκι (77′ Αντιλέφσκι), Στάσεβιτς, Γιαμπολόνσκι (63′ Κέντις), Σκάβις (86′ Κλίμοβιτς), Γιούζεπτσουκ, Εμπόνγκ, Λισακόβιτς (77′ Λάπτεφ)

Καζακστάν-Λιθουανία 1-2

Η Λιθουανία πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Καζακστάν καθώς κλείδωσε την παραμονή της στο Γ’ Γκρουπ του Nations League.

Στο 38′ οι Καζάκοι άνοιξαν το σκορ καθώς μετά από κόρνερ του Ταγκιμπέργκεν, ο Αϊμπέτοφ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαϊτκούνας έδωσε στον Βορομπιόβας ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 1-1. Οι Λιθουανοί απέδρασαν στις καθυστερήσεις με το τρίποντο καθώς ο Νοβικόβας έκανε με ωραίο σουτ το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ποκατίλοφ, Λογκβινένκο, Αλίπ (87′ Κιζνιτσένκο), Ταγκιμπέργκεν, Κουάτ, Μαρότσκιν, Ντοσμαγκαμπέτοφ (69′ Μιροσνιτσένκο), Βορογκόφσκι, Σέτκιν, Αϊμπέτοφ (69′ Ζανγκιλισμπάι)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Σβεντκάουσκας, Βαϊτκούνας, Γκιρντβάινις, Μικολιούνας, Μπενέτα, Σλίβκα (76′ Καζλάουσκας), Νοβικόβας, Σίμκους, Βορομπιόβας, Σιργκέντας (66′ Ελιόσιους), Λαουκζέμις (84′ Πατρεβίτσιους)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ