Nations League : Πήρε την άνοδο η Αρμενία, στο μηδέν Γεωργία και Εσθονία (vids)

Nations League : Πήρε την άνοδο η Αρμενία, στο μηδέν Γεωργία και Εσθονία (vids)

Η Αρμενία νίκησε εντός έδρας με 1-0 τη Βόρεια Μακεδονία ενώ Γεωργία και Εσθονία έμειναν στο 0-0 για την 6η αγωνιστική του Nations League.

Στα παιχνίδια του 2ου ομίλου του Γ’ Γκρουπ η Αρμενία νίκησε εντός έδρας με 1-0 τη Βόρεια Μακεδονία ενώ Γεωργία και Εσθονία έμειναν στο 0-0 για την 6η αγωνιστική.

Αρμενία-Βόρεια Μακεδονία 1-0

Η Αρμενία ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για να εξασφαλίσει την άνοδο στο Β’ Γκρουπ του Nations League και αυτό κατάφερε στο «ΓΣΠ» παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

Οι Αρμένιοι ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 56′ έφτασαν στο γκολ που έκρινε τον αγώνα. Ο Μπιτσακτσιάν έδωσε ωραία κάθετη στον Χαμπαρτζουμιάν ο οποίος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Γιουρτσένκο, Χαμπαρτζουμιάν, Χαροϊάν, Βοσκανιάν, Χοβνανισιάν, Γκριγκοριάν, Ούντο (46′ Βμπεϊμπάρ), Μπαρσεγκιάν (92′ Ισκανιάν), Κοριάν, Χακομπιάν (70′ Μουραντιάν), Καραπετιάν (46′ Μπιτσακτσιάν)

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σισκόφσκι, Βελκόσκι, Μουσλίου (70′ Κιτανόφσκι), Ζάικοφ, Ριστόφσκι (70′ Ντόριεφ), Τότρε (84′ Τραϊτσέφσκι), Κοσταντίνοφ (62′ Μιτσέφσκι), Μπεϊτουλάι, Τραϊκόφσκι, Τριτσκόφσκι, Στοϊανόφσκι (62′ Νεστορόφσκι)

Γεωργία-Εσθονία 0-0

Στο άλλο ματς του ομίλου, Γεωργία και Εσθονία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και πολύ κακό ποιοτικά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Εσθονών ήταν το σουτ του Κρέιντα στο 33′ που πέρασε λίγο έξω ενώ στο 65′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Καζαϊσβίλι να αστοχεί από ιδανική θέση με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κακαμπάντζε, Κοτσολάβα (46′ Γκριγκαλάβα), Κάσια, Ταμπίντζε, Κανκάβα, Κβεκβεσκίρι, Λομπζανίντζε (85′ Μικελτάντζε), Καζαϊσβίλι, Νταβιτασβίλι (66′ Παπουνασβίλι), Κατσαράβα (79′ Λομπιανίντζε)

ΕΣΘΟΝΙΑ: Χέιν, Πικ, Κουσκ, Ταμ, Τενίστε (81′ Λιλάντερ), Κρέιντα, Σόμετς (79′ Μίλερ), Βασίλιεφ, Ζενιόφ (79′ Μαρίν), Σινιάφσκι (85′ Λίβακ), Σάπινεν (86′ Ανιέρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ