Λημνιός : «Δεν έμπαινε η μπάλα, μας λείπει η αποτελεσματικότητα»

Λημνιός : «Δεν έμπαινε η μπάλα, μας λείπει η αποτελεσματικότητα»

Ο Λημνιός μίλησε για την ισοπαλία της Εθνικής με την Σλοβενία (0-0) και τόνισε ότι οι ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Στις χαμένες ευκαιρίες της Εθνικής, αλλά και στην σπουδαία κλάση του Γιαν Ομπλακ, στάθηκε ο Δημήτρης Λημνιός, μετά το 0-0 με την Σλοβενία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αυτό που έφταιξε ήταν πως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Μετράει μόνο η νίκη, οπότε υπάρχει απογοήτευση, εγώ προσωπικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Δώσαμε και την ψυχή μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο μόνο η Ελλάδα υπήρχε. Η Σλοβενία έχει έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα από τους καλύτερους στον κόσμο» και πρόσθεσε: «Έχουμε γίνει και πάλι Εθνική ομάδα, παίζουμε καλύτερα δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε».

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Είμαι αισιόδοξος, έχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο και δουλεύουμε σκληρά. Να έχουμε υγεία και όταν γίνει η κλήση τον Μάρτιο θα ξεκινήσουμε από την αρχή ώστε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Όσον αφορά το στοιχείο που χρειάζεται η Εθνική: «Αποτελεσματικότητα, αυτό μας λείπει. Σε όλες τις γραμμές δείξαμε πως ήμαστε αρκετά καλή ομάδα, μπροστά όμως έχουμε πρόβλημα. Από πίσω παίξουμε καλά, βγάζουμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Θεωρούμε πως κάναμε τους Έλληνες υπερήφανους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ