Μαντσίνι : «Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται ευκαιρίες»

Μαντσίνι : «Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται ευκαιρίες»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πανηγύρισε την πρόκριση της Ιταλίας στο Final 4 του Nations League, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην Εθνική Νέων της χώρας με ταλέντο που χρειάζονται να πάρουν ευκαιρίες.

Η Ιταλία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και πήρε την πρόκριση για το Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Ο προπονητής των «ατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν κάθισε στον πάγκο καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα.

Πάντως, μίλησε στο RAI Sport μέσω βιντεοκλήσης μετά το ματς με τη Βοσνία και αναφέρθηκε στην παρουσία της Ιταλίας στο Final 4 της διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες με ταλέντο και χρειάζονται ευκαιρίες για να παίξουν.

«Θα είναι ένα υπέροχο τουρνουά, έρχεται μετά το Euro, θα είναι τα δεύτερα προκριματικά μας για μία επίσης σημαντική διοργάνωση, οπότε είμαστε ευτυχείς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων μας τα τελευταία δύο χρόνια, αυτούς που έπαιξαν απόψε και εκείνους που ήταν στο σπίτι.

Νομίζω ότι έχουμε μερικούς πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες στην Ιταλία. Πρέπει απλώς να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν. Μπορεί να υπάρχουν αρχικές δυσκολίες, αλλά αν έχουν το ταλέντο, θα εμφανιστούν πιο έτοιμοι σε έξι ή επτά μήνες.

Οι ομάδες Νέων της Ιταλίας είναι θεμελιώδεις για εμάς και έχουν βοηθήσει στην προετοιμασία των παικτών και στην αναβάθμιση μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ