Ισπανία – Αγωνία για Φεράν Τόρες ενόψει τελικού

Ισπανία – Αγωνία για Φεράν Τόρες ενόψει τελικού

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φεράν Τόρες στον τελικό του Nations League λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού.

Ο «λαβωμένος» στο δεξί πόδι του επιθετικός της Ισπανίας και σκόρερ των δύο «χρυσών» τερμάτων στον ημιτελικό του Nations League με την Ιταλία, είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του τεχνικού των «ρόχας» Λουίς Ενρίκε, ενόψει του Κυριακάτικου (10/10) τελικού της διοργάνωσης στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου.

«Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, εκτός από τον Φεράν» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (09/10) και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να πιέσουμε καταστάσεις. Αν είναι fit, θα παίξει, αν δεν είναι, δεν θα αγωνιστεί και θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση του. Εμπιστευόμαστε όλη η ομάδα και θα προσαρμοστούμε στα δεδομένα του ματς».

Ο Ενρίκε πρόσθεσε πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα πάρει μέρος στην προθέρμανση της ομάδας κι εκεί θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει στο ματς. Από την πλευρά του πάντως, ο Τόρες άφησε πολλές ελπίδες για την παρουσία του στον τελικό. «Το πόδι είναι καλά, θα δοκιμάσω να μπω αύριο και θα δούμε αν θα παίξω ή όχι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ