Μπουσκέτς – «Μου φαίνεται οφσάιντ το γκολ του Εμπαπέ»

Μπουσκέτς – «Μου φαίνεται οφσάιντ το γκολ του Εμπαπέ»

Ο Σέρχιο Μπούσκετς είπε την άποψή του για το δεύτερο γκολ της Γαλλίας στον τελικό του Νations League, το οποίο χάρισε το τρόπαιο στους «τρικολόρ».

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς πήρε θέση για το δεύτερο γκολ της Γαλλίας στον τελικό του Nations League, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται σε αντικανονική θέση. Οι διαιτητές τόσο στο VAR όσο και στον αγωνιστικό χώρο δεν έδωσαν κάποια παράβαση, παρά το γεγονός πως στο ριπλέι φαίνεται πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πιο μπροστά από τους αμυντικούς των «Φούριας Ρόχας».

Το τερμά αυτό έμελλε να κρίνει και τον νικητή, με την Ισπανία να ανοίγει το σκορ με Ογιαρθάμπαλ, αλλά τους Μπενζεμά και Εμπαπέ να οδηγούν τους «τρικολόρ» στην ανατροπή και να τους χαρίζουν το τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή τους.

Ο Ισπανός χαφ της Μπαρτσελόνα είπε μετά το τέλος του αγώνα για τη φάση του δεύτερου γκολ της Γαλλίας: «Το δεύτερο γκολ της Γαλλίας μοιάζει σαν οφσάιντ για μένα. Κρατήσαμε την αμυντική μας γραμμή αρκετά καλά και μείναμε ψηλά όταν έπρεπε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ