Ογιαρθάμπαλ για το γκολ του Εμπαπέ – «Όποιος έφτιαξε τον κανονισμό δεν ξέρει ποδόσφαιρο»

Ογιαρθάμπαλ για το γκολ του Εμπαπέ – «Όποιος έφτιαξε τον κανονισμό δεν ξέρει ποδόσφαιρο»

Ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ δεν μάσησε τα λόγια του για το γκολ που έκρινε τον τελικό του Nations League ανάμεσα στην Ισπανία και την Γαλλία.

Ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ έδωσε το προβάδισμα στην Ισπανία στον τελικό του Nations League απέναντι στην Γαλλία, ωστόσο οι «τρικόλορ» ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου χάρη σε γκολ των Μπενζεμά και Εμπαπέ.

Το τέρμα όμως του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την ισπανική πλευρά, καθώς κατά την γνώμη τους θα έπρεπε να δοθεί οφσάιντ από τον διαιτητή. Ο Τέιλορ όμως και ο VAR δεν υπέδειξαν τίποτα, καθώς όπως υποστήριξαν ο Έρικ Γκαρθία έχει πρόθεση να παίξει την μπάλα και έτσι ο Εμπαπέ δεν είναι εκτεθειμένος.

Ο Ογιαρθάμπαλ ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι εμείς που παίζουμε ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως είναι οφσάιντ. Όποιος έφτιαξε αυτός τον κανονισμό δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο και δεν ξέρει το άθλημα. Ο Έρικ δεν θέλει να παίξει τη μπάλα, θέλει να καθαρίσει τη φάση. Ο διαιτητής είπε ότι ήθελε να παίξει τη μπάλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ