Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει Νations League

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει Νations League

H Eθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει των αγώνων του Νations League και ο Γκουστάβο Πογιέτ στην σημερινή προπόνηση είχε στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, εν όψει των πρώτων υποχρεώσεών της στο Nations League και στην σημερινή προπόνηση ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές.

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/5) ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να έχει όλους τους αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τα πρώτα παιχνίδια του Νations League. Η ελληνική ομάδα θα δώσει αγώνες με Βόρεια Ιρλανδία (2/6), Κόσοβο (5/6 – 12/6) και Κύπρο (9/6), τους πρώτους δύο εκτός και τους δύο τελευταίους εντός έδρας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην πρώτη σημερινή προπόνση είχε στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας, Αθανασιάδης, Δουβίκας, Διούδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Σιώπης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ