Πολωνία – Ουαλία 2-1: Ανατροπή με «χρυσές» αλλαγές και Σφιντέρσκι

Πολωνία – Ουαλία 2-1: Ανατροπή με «χρυσές» αλλαγές και Σφιντέρσκι

Η Πολωνία τα βρήκε σκούρα στην πρεμιέρα του Nations League κόντρα στην ελλιπή Ουαλία που δεν είχε τους Μπέιλ και Ράμσεϊ, αλλά Καμίνσκι και Σφιντέρσκι μπήκαν αλλαγή και «λύτρωσαν» την ομάδα τους που επικράτησε με 2-1.

Ξεκίνημα με το δεξί για την Πολωνία στο Nations League. Η ομάδα του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς είδε την Ουαλία να προηγείται στην «Tarczynski Arena», αλλά χάρη στις αλλαγές των Καμίνσκι και Σφιντέρσκι που πέτυχαν τα δύο γκολ, έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1. Χωρίς τους Μπέιλ και Ράμσεϊ παρατάχθηκαν οι Βρετανοί που στάθηκαν εξαιρετικά στο ματς ενώ για τους Πολωνούς ο Κριχόβιακ αγωνίστηκε για 81 λεπτά και ο Σιμάνσκι έμεινε στον πάγκο.

Οι Ουαλοί προηγήθηκαν στο 52′ με ωραίο σουτ του Γουίλιαμς και στο 72′ ο Καμίνσκι έκανε το 1-1 με ωραία κίνηση και τελείωμα. Τη νίκη έδωσε τελικά ο Σφιντέρσκι, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να μπαίνει στο ματς στο 74′ και στο 85′ να σκοράρει από κοντά για το 2-1 μετά από αδράνεια της άμυνας.

Πολωνία: Γκραμπάρα, Μπερεζίνσκι, Μπέντναρεκ, Πούτσαζ (73’Ζαλέφσκι), Γκλίκ, Κριχόβιακ (81’Γκροσίτσκι), Γκοράλσκι (60’Καμίνσκι), Κλιχ (60’Ζουρκόφσκι), Ζιελένκσι, Λεβαντόφσκι, Μπούκσα.

Ουαλία: Γουόρντ (46’Χένεσεϊ), Γκάντερ, Μίφαμ, Νόρινγκτον-Ντέιβις, Λέβιτ, Μορελ, Σμιθ, Μπερνς (61’Ν.Γουίλιαμς), Τζ.Γουίλιαμς (77’Τόμας) , Μουρ (Τόμας Χάρις), Τζέιμς (46’Ματοντό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ