Κύπρος – Κόσοβο 0-2: Κακό ξεκίνημα…

Κύπρος – Κόσοβο 0-2: Κακό ξεκίνημα…

Η Κύπρος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Κόσοβο το οποίο πήρε τη νίκη με 2-0 στη Λάρνακα και έκανε ιδανική πρεμιέρα στον όμιλο της Εθνικής στο Νations League.

Ξεκίνημα με το αριστερό στο Nations League για την απογοητευτική Κύπρο. Μετά από το πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν ανώτερη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, στο δεύτερο το Κόσοβο κυριάρχησε απόλυτα κι έφτασε στη νίκη με 2-0 μέσα στη Λάρνακα χάρη σε γκολ των Μπερίσα και Ζεγκρόβα.

Το ματς δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο η Κύπρος ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κυρίως στη φάση του 41ου λεπτού όταν ο Σωτηρίου πλάσαρε άουτ από ιδανική θέση μέσα στην περιοχή. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου απείλησε και το Κόσοβο με μακρινό σουτ του Ζεγκρόβα που έδιωξε χαμηλά ο Μιχαήλ.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε και οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Αφού σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ με τον Μουρίκι, τον Ράσιτσα και τον Ζεγκρόβα, τελικά έκαναν το 0-1 στο 65′ με ωραίο σουτ του Μπερίσα. Στο 71′ ο Ραχμάνι είχε και δοκάρι για το Κόσοβο που επτά λεπτά μετά έφτασε και στο 0-2 με γκολ του Ζεγκόβα.

Κύπρος: Μιχαήλ, Χ.Κυριάκου (66’ Κατελάρης), Γκόγκιτς, Παναγιώτου, Αντωνίου (67’ Αν.Παναγιώτου), Ν.Ιωάννου (76’ Κακουλλή), Παπουλής (67’ Πίττας), Κάστανος, Αρτυματάς, Τζιονής (71’ Λοΐζου), Σωτηρίου

Κόσοβο: Μούρτς, Κριέζιου, Αλίτι, Ραχμάνι, Καστράτι, Μπερίσα (76’ Ντρέσεβιτς(, Φαζλίγι, Ιντρίζι (70’ Λοσάι), Μουρίκι, Ζέγκροβα, Ράσιτσα (86’ Μπιτίκι)

Στα υπόλοιπα ματς για την τρίτη κατηγορία του Nations League που ξεκίνησαν στις 19:00, Βουλγαρία και Β. Μακεδονία έμειναν στο 1-1 ενώ η Γεωργία συνέτριψε με 4-0 το Γιβραλτάρ. Σε παιχνίδι για την τέταρτη κατηγορία της διοργάνωσης, η Εσθονία νίκησε με 2-0 τον Άγιο Μαρίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ