Αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο ο Κέιν

Αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν θέλει να γίνει πρώτος σκόρερ στην εθνική Αγγλίας.

Ο Χάρι Κέιν δηλώνει αποφασισμένος να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας πριν από το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί φέτος (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου) στο Κατάρ, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι η απόδοση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προηγείται πάντα σε σχέση με τη δική του επιδίωξη για ατομικές επιδόσεις.

Ο επιθετικός της Τότεναμ χρειάζεται άλλα πέντε γκολ για να ξεπεράσει τα 53 τέρματα που έχει πανηγυρίσει με τα «τρία λοντάρια» ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ η εθνική Αγγλίας έχει να δώσει τέσσερα ματς για το Nations League μέσα στον Ιούνιο (με Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, με Γερμανία στο Μόναχο και δύο αγώνες κόντρα σε Ιταλία και Ουγγαρία στο Γουλβερχάμπτον) και άλλα δύο για την ίδια διοργάνωση τον Σεπτέμβριο (με Ιταλία στο Μιλάνο και Γερμανία στο Γουέμπλεϊ).

«Θα ήθελα να το σπάσω όσο το δυνατόν συντομότερα. Θα ήθελα να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ στα επόμενα τέσσερα ματς πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Όμως, είμαι κάποιος που δεν αφήνει αυτά τα πράγματα να με επηρεάσουν όταν είμαι στον αγωνιστικό χώρο, έχω μια δουλειά να κάνω. Δεν είναι τα ρεκόρ σκοραρίσματος, αλλά η ομάδα να πάρει τη νίκη στον αγώνα και τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ