Εδωσε το σύνθημα ο Μαυροπάνος: «Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς»

Εδωσε το σύνθημα ο Μαυροπάνος: «Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για την αυριανή (5/6) μάχη της εθνικής με το Κόσοβο.

Μόνο το τρίποντο θα ψάξει στην Πρίστινα η εθνική μας ομάδα.

Μετά το «διπλό» στο Μπέλφαστ, η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει εκτός έδρας (5/6) το Κόσοβο, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να εκπροσωπεί τους παίκτες της ομάδας στη συνέντευξη τύπου.

Ο αμυντικός της Στουτγάρδης στάθηκε στην πίστη και το πλάνο που θα πρέπει να έχει το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ, για να αποδράσει με το τρίποντο από το «Fadil Vokrri».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Μαυροπάνος:

«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, τους είχαμε παίξει πέρυσι. Ισως έχουν αλλάξει φιλοσοφία, αλλά είναι οι ίδιοι οι παίκτες. Ηρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε πίστη στο πλάνο μας και στους παίκτες μας. Θα είναι διαφορετική ομάδα το Κόσοβο . Προσπαθεί να παίξει μπάλα, είναι καλή στις αντεπιθέσεις», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Στα τελευταία 20 λεπτά έπρεπε να κρατήσουμε κοντά τις γραμμές μας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Με το Κόσοβο πρέπει να έχουμε διαφορετικό πλάνο, να μη δεχτούμε γκολ και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το Κόσοβο έχει παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Ο Μουρίκι για παράδειγμα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για την άμυνα της Εθνικής μας και τον παρτενέρ του Χατζηδιάκο είπε ότι «δεν αμυνόμαστε μόνο εμείς οι δύο, έχουμε βοήθεια από τους χαφ. Εχουμε έτσι περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οταν λειτουργούμε ως ομάδα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αρκετούς αντιπάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ