Ιταλία – Γερμανία 1-1: Μοιρασιά στο Renato Dall’Ara

Ιταλία – Γερμανία 1-1: Μοιρασιά στο Renato Dall’Ara

Τα πάντα έγιναν μέσα σε ένα τρίλεπτο (70΄-73΄). Ιταλία και Γερμανία έμειναν στο 1-1, στην πρεμιέρα τους στο Nations League.

Επεσαν κορμιά στο Renato Dall’Ara, με την… μπίλια να κάθεται στην ισοπαλία (1-1). Ιταλία και Γερμανία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Nations League.

Ρομπέρτο Μαντσίνι και Χανς Φλικ έχουν προχωρήσει σε ριζική ανανέωση των ομάδων τους, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά. Μετά και την ισοπαλία στην Μπολόνια, η Ουγγαρία απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του ομίλου.

Στο 15ο λεπτό ο Γκνάμπρι έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ από τα δεξιά, αλλά ο Ντοναρούμα είπε όχι, ενώ στο 26’ το σουτ του Μίλερ σταμάτησε στον Φλορέντσι. Στο 34’ , οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά το συρτό σουτ του Σκαμάκα, σταμάτησε στο δοκάρι του Νόιερ.

Στο 53’ ο Νόιερ κατέβασε… ρολά σε γυριστό του Σκαμάκα, ενώ στο 56’ το σουτ του Πολιτάνο με το αριστερό από δεξιά, έφυγε μόλις έξω. Το γκολ για την ομάδα του Μαντσίνι ήρθε στο 70ο λεπτό. Ο Νιοντό έκανε φοβερή ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Πελεγκρίνι εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε και πολύ για την Ιταλία. Στο 73’ μετά από γύρισμα Χόφμαν από δεξιά, ο Βέρνερ βρήκε λίγο την μπάλα και ο Κίμιχ με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 1-1.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης και έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο στα τελευταία λεπτά συμβιβάστηκαν με την ιδέα της ισοπαλίας.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντσι, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι, Μπιράγκι (80’ Ντιμάρκο), Φρατέζι (85’ Ρίτσι), Κριστάντε, Τονάλι (80’ Πόμπεγκα), Πολιτάνο (65’ Νιοντό) Πελεγκρίνι, Σκαμάκα (85’ Καντσελιέρι)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Χένρικς (59’ Χόφμαν), Ζίλε, Ρίντιγκερ, Κέρερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (70’ Γκιντογκάν), Μίλερ (70’ Χάβερτς), Σανέ (59’ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (80’ Ράουμ), Βέρνερ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς:

  • Τουρκία-Νησιά Φερόε 4-0
  • Μαυροβούνιο-Ρουμανία 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ