Για το 2/2 η Εθνική του Πογέτ στην Πρίστινα

Για το 2/2 η Εθνική του Πογέτ στην Πρίστινα

Μετά το πολύ σημαντικό διπλό στο Μπέλφταστ, η Εθνική Ελλάδος δίνει ένα γερό τεστ στην Πρίστινα απέναντι στο Κόσοβο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη «θητεία» του στην εθνική Ελλάδος ο Γκουστάβο Πογέτ, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του, η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 1-0 στο Μπέλφταστ της Βορείου Ιρλανδίας, ξεκινώντας έτσι με το δεξί στους ομίλους του Nations League.

Απόψε, η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 και να δώσει συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα, έχοντας να αντιμετωπίσει το Κόσοβο (21:45) στην Πρίστινα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μάλιστα θα έχει στη διάθεση του και τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στον τελευταίο αγώνα.

Ο Ουρουγουανός θα δώσει συνέχεια στκι 4-3-3, καθώς δεν αναμένεται να κάνει και κάποια μεγάλη αλλαγή. Στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Βλαχοδήμος, με την τετράδα μπροστά να μένει σταθερή, με τους Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα. Στον άξονα επίσης δεν προκύπτει κάποια αλλαγή με τους, Μπουχαλάκη, Σιώπη, Μάνταλο να κρατάνε τις θέσεις τους.

Μπροστά επίσης οι Λημνιός, Μπακασέτας, Γιακουμάκης μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει» τις… φανέλες τους, με τον Γιώργο Μασούρα που ξεπέρασε το σφίξιμο που τον άφησε εκτός από το Μπέλφταστ, να διεκδικεί μια θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ