Nations League: Πρώτος βαθμός για την Κύπρο (0-0)

Nations League: Πρώτος βαθμός για την Κύπρο (0-0)

Η Κύπρος ήρθε ισόπαλη (0-0) εντός έδρας με τη Βόρειο Ιρλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.,

Μετά την εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο, η Κύπρος δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Βόρεια Ιρλανδία στην ΑΕΚ Αρένα της Λάρνακας. Το τελικό 0-0 έδωσε τους πρώτους βαθμούς στις δύο ομάδες στον 2ο όμιλο της League C, σαφώς, όμως, δεν άφησε καμία ικανοποιημένη ενόψει της συνέχειας.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στο 43’ ο Φάνος Κατελάρης θα μπορούσε να βάλει την Κύπρο μπροστά στο σκορ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των Ιρλανδών.

Στο 63’ ο Μαρίνος Τζιωνής έχασε τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Κύπρο, καθώς βρέθηκε απέναντι από τον Φάρελ, ο οποίος τον νίκησε από κοντά και έδιωξε σε κόρνερ.

Επόμενο παιχνίδι για την Κύπρο είναι την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στην Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει απόψε το Κόσοβο (21:45).

Σημειώνεται πως, Ελλάδα και Κόσοβο έχουν από τρεις βαθμούς, ενώ Κύπρος και Βόρειο Ιρλανδία από ένα.

Κύπρος (Κωστένογλου): Μιχαήλ, Κορρέα, Γκόγκιτς, Κατελάρης (46′ Ν.Παναγιώτου), Πίττας, Ν. Ιωάννου, Αρτυματάς, Κάστανος (66′ Χάμπος), Λοΐζου (56′ Τζιωνής), Χριστοφή (66′ Παπουλής) και Σωτηρίου (77′ Κακουλλής).

Βόρεια Ιρλανδία (Μπάρακλαφ): Πίκοκ-Φάρελ, Έβανς, ΜακΝαίρ, Μπράουν, Ντέιβις (77′ Λέιβερι), Σ.Τσαρλς (65′ Ντόνελι), ΜακΓκιν, Σάβιλ (71′ Α.ΜακΚάν), Λέιν (65′ Γκίλμορ), Γουάιτ και Λάφερτι.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Γιβραλτάρ-Βόρεια Μακεδονία 0-2
Σαν Μαρίνο-Μάλτα 0-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ