Κωστένογλου: «Κάναμε δώρα – Δεν υπάρχει τακτική μετά από δύο εύκολα γκολ»

Κωστένογλου: «Κάναμε δώρα – Δεν υπάρχει τακτική μετά από δύο εύκολα γκολ»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα της Κύπρου από την Ελλάδα.

Στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου μετά το τέλος του ματς στο Πανθεσσαλικό.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την βαριά ήττα (3-0) της Κύπρου από την Ελλάδα, ενώ έστρεψε την προσοχή του στο ματς της Κυριακής (12/6) με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου:

«Όταν στο πρώτο εικοσάλεπτο δέχεσαι δύο εύκολα γκολ, κάνοντας ‘δώρα’ στον αντίπαλο, οποιοσδήποτε σχεδιασμός ανατρέπεται. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και είχαμε μια κλασική ευκαιρία προς στο τέλος του ημιχρόνου για να μειώσουμε και να μπούμε πιο ενεργά στο παιχνίδι.

Δυστυχώς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, πάλι σε κομβικό σημείο, δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Πρέπει γρήγορα να αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι, αφού διδαχθούμε από τα λάθη μας. Εχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή.

Ο τρόπος που αμυνόμαστε, ο τρόπος με τον οποίο κάνουμε πρέσινγκ στο σημείο που το κάνουμε, δεν θέλαμε να αλλάξει. Το ότι έχουμε αδυναμία στο να διατηρήσουμε και να έχουμε κατοχή μπάλας, αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματά μας. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, αλλά είναι από τις αδυναμίες μας. Ξεχωρίζουμε το ένα κομμάτι από το άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ