Μπενζεμά: «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Μπενζεμά: «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε μετά την ισοπαλία της Γαλλίας με την Αυστρία (1-1) και εξέφρασε την απογοήτευση του.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, εξέφρασε την άποψη, ότι η εθνική Γαλλίας, άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία (1-1), στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αυστρία, για το Nations League.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε και καλές αποκρούσεις. Αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε αυτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε με πολύ μεγαλύτερη θέληση, παίξαμε πιο ψηλά, πιέσαμε και αξίζαμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Υπάρχει μεγάλη κούραση, το ξέρουν όλοι, αλλά δεν πρόκειται να ψάξουμε για δικαιολογίες. Είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι, αλλά συνεχίζουμε», είπε με νόημα ο κορυφαίος επιθετικός και συνέχισε: «Ο Μπαπέ σκόραρε αλλά και αυτοί που μπήκαν έφεραν φρεσκάδα. Ολοι φταίμε για τα αμυντικά λάθη.

Απομένει όμως ένα παιχνίδι στο Stade de France και θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα από το ποιος σκοράρει.

Για τον Γκριεζμάν, σημασία έχει να συνεχίσει να εργάζεται και κάποια στιγμή θα σκοράρει και ελπίζω για αυτόν, αλλά και για εμάς, ότι θα σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι ή ότι θα δώσει ασίστ. Αλλά για εμένα δεν είναι αυτό που πρέπει να κοιτάς στο παιχνίδι του, κάνει πολλές αμυντικές κινήσεις, βοηθά την ομάδα, μόνο το γκολ του λείπει.

Ολοι οι μεγάλοι παίκτες το έχουν ζήσει αυτό, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα επιστρέψει, σίγουρα, θα σκοράρει και πρέπει να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα, όπως κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ