Για το 4×4 και την πρώτη θέση η εθνική

Για το 4×4 και την πρώτη θέση η εθνική

Η εθνική Ελλάδος υποδέχεται το Κόσοβο (21:45) στον Βόλο για την 4η αγωνιστική των ομίλων της 3ης κατηγορίας του Nations League, με στόχο τη νίκη που ουσιαστικά θα της δώσει και την πρώτη θέση.

Με το βλέμμα στο 4×4 η εθνική! Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, η Ελλάδα υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Κόσοβο (21:45) για την 4η αγωνιστική των ομίλων της 3ης κατηγορίας του Nations League, με στόχο τη νίκη που ουσιαστικά θα της δώσει και την πρώτη θέση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα και να έχει επαναφέρει μια ηρεμία την οποία η εθνική είχε καιρό να τη νιώσει.

Η «γαλανόλευκη» με νίκη «κλειδώνει» ουσιαστικά την πρώτη θέση, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή με 9 βαθμούς, με το Κόσοβο να είναι 2ο με τρεις βαθμούς λιγότερους.

«Το Κόσοβο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, έχει την ίδια κούραση με μας. Πρέπει να δώσουν τα παιδιά ό,τι έχουν, το 100%, να διατηρούσε αυτή τη σχέση με τους φίλαθλους. Είναι μία τελευταία προσπάθεια. Μετά θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός.

Ο Πογέτ αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 και οι σκέψεις του επικεντρώνονται στο πώς θα καλύψει το κενό του Δημήτριη Λημνιού ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο τελευταίο παιχνίδι με την Κύπρο στον Βόλο.

Το ένα ενδεχόμενο είναι να πάει στα δεξιά ο Μάνταλος και να παίξει ο Μπουχαλάκης άξονα ενώ το άλλο είναι να διατηρηθεί ο Μάνταλος στον άξονα και να παίξει δεξιά ο Δουβίκας ή ο Χατζηγιοβάνης, με τον Ουρουγουανό πάντως να έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Διαιτητής της αναμέτρησης του Βόλου θα είναι ο 37χρονος Γιούλιαν Βάινμπεργκερ, βοηθοί του οι Αντρέας Χέιντριχ και Μίκαελ Όμπριτζμπεργκερ, τέταρτος ο Αλεξάντερ Χάρκαμ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Τσιοτσίρκα και Άλαν Κίγιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ