Ούτε τώρα νίκη για την Κύπρο (2-2)

Ούτε τώρα νίκη για την Κύπρο (2-2)

Η Κύπρος «αγκάλιασε» τη νίκη, καθώς προηγήθηκε με δύο γκολ του Κακουλή, όμως δεν τα κατάφερε, με τη Βόρεια Ιρλανδία να επιστρέφει και να παίρνει τον βαθμό (2-2).

Η Κύπρος έφτασε μια ανάσα από την πρώτη της νίκη, όμως… αυτοκτόνησε! Παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ του Κακουλή, η Βόρεια Ιρλανδία έκανε το come-back και η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη (2-2).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες με δύο πόντους στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της League C του Nations League.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου άνοιξε το σκορ με τον Κακουλή στο 32ο λεπτό, ενώ μετά από μόλις 5 λεπτά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Κακκουλή να χτυπάει ξανά.

Οι φιλοξνεούμενοι προσπάθησαν να προστατεύσουν το προβάδισμα που είχαν στα χέρια τους και οπισθοχώρησαν πολύ, κάτι το οποίο δεν τους βγήκε σε καλό.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα μέτρα που κέρδισαν στο γήπεδο και ο ΜακΝερ μείωσε το σκορ στο 71′, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έβανς με προβολή μετά τη σέντρα του Σαρλς ισοφάρισε σε 2-2.

Η Κύπρος στην αμέσως επόμενη φάση βρήκε δίχτυα με τον Χριστοφί, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει ισόπαλο.

Η βαθμολογία:

Η 4η αγωνιστική:

Β. Ιρλανδία-Κύπρος 2-2
Ελλάδα-Κόσοβο (21:45)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Σάββατο 24/09

Β. Ιρλανδία-Κόσοβο (19:00)
Κύπρος-Ελλάδα (21:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ