Σκόραρε ο Ζίβκοβιτς, πρώτο γκολ με την Σερβία!

Σκόραρε ο Ζίβκοβιτς, πρώτο γκολ με την Σερβία!

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε με κεφαλιά – ψαράκι απέναντι στην Σλοβενία του Γιασμίν Κούρτιτς.

Η Σερβία αντιμετωπίζει την Σλοβενία στην Λιουμπλιάνα για το Nations League, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ να σκοράρει στο 8’ και να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Μετά από σέντρα του Μλαντένοβιτς, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά «τρύπωσε» στην καρδιά της άμυνας της Σλοβενίας και με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0 της Σερβίας.

Στην προσπάθειά του να πάρει την κεφαλιά μάλιστα δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τον αντίπαλό του, γεγονός που δεν του επέστρεψε να πανηγυρίσει όπως ήθελε το γκολ. Εμεινε για λίγο πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας της Σερβίας, στη συνέχεια σηκώθηκε και συνέχισε το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την εθνική ομάδα της Σερβίας, με τη φανέλα της οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 26 συμμετοχές. Στην αναμέτρηση αγωνίζεται και ένας ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος παίζει με την Σλοβενία.

Υπενθυμίζεται ότι η Σλοβενία βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με 1 βαθμό, ενώ η Σερβία είναι στην 2η θέση με 6 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ