Γιακουμάκης: «Ξεχωριστό να σκοράρεις με την Εθνική – Αφιερωμένη η νίκη στον Λημνιό»

Γιακουμάκης: «Ξεχωριστό να σκοράρεις με την Εθνική – Αφιερωμένη η νίκη στον Λημνιό»

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Εθνικής, Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για το ματς με το Κόσοβο και τη σημασία του να σκοράρεις με την Ελλάδα, αφιερώνοντας τη νίκη στον Δημήτρη Λημνιό.

Η Εθνική ομάδα έδωσε συνέχεια στο ιδανικό ξεκίνημά της στο Nations League 2022-23 με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις στον 2ο όμιλο της League C, καθώς επικράτησε 2-0 του Κοσόβου στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Γιακουμάκης δήλωσε πως είναι ξεχωριστό να σκοράρει κανείς με την Εθνική ομάδα, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον μεγάλο άτυχο Δημήτρη Λημνιό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Alpha:

«Πιστεύαμε και πιστεύουμε πάρα πολύ στις δυνατότητές μας, το αξίζαμε πέρα για πέρα, δικαίως έχουμε την πρωτιά. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε δημιουργία και ευκαιρίες. Το 1-0 στα πρώτα δύο παιχνίδια ήταν πλασματικό θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ.

Το να σκοράρεις με την Εθνική σου ομάδα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό, είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια είχαμε τον κόσμο στο πλάι μας, ελπίζουμε και στο μέλλον να είναι γεμάτα τα γήπεδα.

Αρχικά η νίκη είναι αφιερωμένη στον Λημνιό, είναι ένας από τους καλύτερους μας παίκτες και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, το χρειαζόμουν πάρα πολύ το γκολ, ευτυχώς ήρθε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ