Εκτός προεπιλογής της Κροατίας ο Λιβάγια εξαιτίας θερμού επεισοδίου με οπαδό (vid)

Εκτός προεπιλογής της Κροατίας ο Λιβάγια εξαιτίας θερμού επεισοδίου με οπαδό (vid)

Ο Λιβάγια βγήκε εκτός εαυτού και λογομάχησε με ένα οπαδό κατά την προπόνηση της Εθνικής Κροατίας, γεγονός που τον οδήγησε εκτός της ομα΄δας που προετοιμάζεται για το Final Four του Nations League.

Όση μπάλα ξέρε ο Μάρκο Λιβάγια, άλλη τόση… τρέλα και νεύρα κουβαλάει. Το διαπιστώσαμε και από το πέρασμά του στην Ελλάδα και είναι ένας από τους λόγους που ποτέ δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε βάσει του πλούσιου ταλέντου του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά. Οι συνεχόμενες εξαιρετικές σεζόν στην Κροατία με την Σπλιτ, του έχουν φέρει στην Εθνική ομάδα, με την οποία μάλιστα είχε συμμετοχή και στο Μουντιάλ του Κατάρ τον περασμένο χειμώνα.

Διαβάστε επίσης: Προκαλεί… «εγκεφαλικά» η κυρία Παλάσιος( pics)

Όπως τότε, έτσι και τώρα κλήθηκε και ήταν στην προεπιλογή των παικτών που προετοιμάζονται ενόψει του Final Four του Nations League. Εκεί όπου η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία εκτός έδρας (16/6) για τα ημιτελικά και αν προκριθεί στον τελικό, θα αντιμετωπίσει την Ισπανία ή την Ιταλία για το τρόπαιο (20/5).

Ματς μεγάλα, τα οποία δυστυχώς θα χάσει ο 29χρονος επιθετικός που αποκλείστηκε από την προεπιλογή λόγω θερμού επεισοδίου με οπαδό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της Χρβάτσκα. Όπως θα δείτε στο βίντεο ο Λιβάγια κάτι άκουσε από οπαδό στις κερκίδες, δεν συγκράτησε τα νεύρα του και έφυγε τρέχοντας, πήδηξε πάνω στο κάγκελο και απάντησε με έντονο τρόπο…

«Δυστυχώς, ύστερα από όσα συνέβησαν τις τελευταίες 24 ώρες, αισθάνομαι ότι δεν είμαι έτοιμος να προσφέρω τα μέγιστα στην εθνική ομάδα και παραμένοντας θα είμαι εμπόδιο για την ομάδα, η οποία αξίζει να έχει ειρήνη κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για μια σημαντική διοργάνωση. Εύχομαι στα παιδιά καλή τύχη στην Ολλανδία και να κατακτήσει το χρυσό, για το οποίο έχουν την ποιότητα και την ενότητα.

Ευχαριστώ τον προπονητή για την κατανόηση, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την την υποστήριξη κι ελπίζω ότι οι φίλαθλοι της εθνικής ομάδας θα καταλάβουν αυτήν την ενέργεια. Η εθνική ομάδα πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα κι ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μέλος της στο μέλλον», ανέφερε σε μια προσπάθεια του να απολογηθεί ο Μάρκο Λιβάγια.

 

Την ίδια ώρα ο Κροάτης φαίνεται όντως πως έχει την κατανόηση του προπονητή του, Ζλάτκο Ντάλιτς, όπως φαίνεται και από την παρακάτω δήλωση, αλλά η τιμωρία έπρεπε να επιβληθεί λόγω των εσωτερικών κανονισμών για το παράπτωμα αυτό…

«Είμαι εξαιρετικά λυπημένος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και μια απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων οδήγησε έναν σημαντικό παίκτη μας να απουσιάσει από αυτήν τη διοργάνωση. Καταλαβαίνω τον Μάρκο και τη βαρύτητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε και σέβομαι το γεγονός ότι μετά από όσα γράφτηκαν και έζησε, δεν αισθάνεται έτοιμος να συμμετάσχει στα τελικά του Nations League. Ο Μάρκο παραμένει στα πλάνα μας και ο στόχος μας για τα τελικά είναι ίδιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ