Στην Εθνική Φετφατζίδης, Λαμπρόπουλος!

Στην Εθνική Φετφατζίδης, Λαμπρόπουλος!

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού και ο στόπερ της ΑΕΚ κλήθηκαν αντικαθιστούν τους τραυματίες Οικονόμου και Τοροσίδη για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Φιλανδία.

Δύο πρώην συμπαίκτες στην ακαδημία του Ολυμπιακού και χθες αντίπαλοι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, είναι οι παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους τραυματίας Βασίλη Τοροσίδη και Μάριο Οικονόμου στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, για τα παιχνίδια του Nations League, με Ουγγαρία και Φιλανδία.

Συγκεκριμένα, ο μοιραίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Γιάννης Φετφατζίδης και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, κλήθηκαν από τον Μίκαελ Σκίμπε και ενσωματώνονται άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αντικαθιστώντας τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού και τον έτερο στόπερ της ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος, παρότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια της Εθνικής, θα παραμείνει στην αποστολή, όπως και ο Λάζαρος
Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση από την παρουσία του ντέρμπι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φετφατζίδης μόνο πρωτάρης δεν είναι στην Εθνική. Εχει 25 συμμετοχές και 3 γκολ στην καριέρα του με τη γαλανόλευκη, ωστόσο καλείται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από ακριβώς 3 χρόνια και 1 μήνα από την τελευταία του συμμετοχή (07/09/2015, Ρουμανία-Ελλάδα 0-0).

Αντίθετα, ο Λαμπρόπουλος είναι πολύ πιο… φρέσκος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Καθώς πραγματοποίησε την 1η του διεθνή συμμετοχή στις 15/05/2018, στο φιλικό παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία (0-0)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ