Πασχαλάκης: «Ύψιστη τιμή η κλήση μου στην Εθνική»

Πασχαλάκης: «Ύψιστη τιμή η κλήση μου στην Εθνική»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε δηλώσεις σχετικά με την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος και δεν έκρυψε τη χαρά και την τιμή που ένιωσε από την απόφαση του Σκίμπε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Γαλανόλευκης.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είναι από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες τερματοφύλακες οπότε η κλήση του ήταν λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Ωστόσο όπως δήλωσε και ο ίδιος, πέρα από την τιμή που νιώθει, μπαίνει… έχοντας συναίσθηση του καθήκοντος και έτοιμος να βοηθήσει αν και όταν του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πασχαλάκη στο σάιτ της NOVA:

«Είναι ύψιστη τιμή να καλείσαι στην Εθνική, πιστεύω να βοηθήσω όσο μπορώ, κοιτάμε τα ματς που έρχονται. Το αν θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στην Εθνική, θα φανεί στην πορεία, ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στην Εθνική: «Το εθνόσημο φυσικά!».

Για τα ματς που έρχονται για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, είμαι πολύ καινούριος. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω, είναι πολύ τιμητικό που είμαι εδώ. Νομίζω πως το αν είμαστε το φαβορί, θα αποδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι του είπε ο Μίκαελ Σκίμπε μετά την κλήση του: «Μου είπε καλή επιτυχία, καλή αρχή και φυσικά περιμένει πράγματα από εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ