Αρχηγός της εθνικής Αλβανίας ο Μάβραϊ

Αρχηγός της εθνικής Αλβανίας ο Μάβραϊ

Ο έμπειρος στόπερ του Άρη ήταν αυτός που επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες του για να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Νέος αρχηγός της εθνικής Αλβανίας είναι πλέον ο Μέργκιμ Μάβραϊ, που εκλέχτηκε από τους συμπαίκτες του μέσω μυστικής ψηφοφορίας στο πλαίσιο του UEFA Nations League. Ο έμπειρος στόπερ έκανε δηλώσεις στην αλβανική ιστοσελίδα supersport.al με αφορμή το νέο ρόλο που απέκτησε, μιλώντας και για τον Άρη και το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται.

Για το γεγονός ότι πλέον είναι αρχηγός: «Δεν το περίμενα και είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω όμως και περισσότερες ευθύνες, πλέον, και οφείλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου».

Για το ποιον επέλεξε να ψηφίσει ο ίδιος: «Η ψηφοφορία είναι μυστική, δεν θα σας πω».

Για το ματς με το Ισραήλ: «Το μυαλό μας είναι σε αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό και δεν δώσαμε μεγάλη σημασία στο φιλικό με την Ιορδανία. Δεν λέω ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά κρατήσαμε δυνάμεις, γιατί απέναντι στο Ισραήλ θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αρκετοί βασικοί παίκτες προφυλάχθηκαν, για να είναι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το τι ειπώθηκε από τον προπονητή, Κριστιάν Πανούτσι: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να βγαίνουν έξω από τα αποδυτήρια».

Για το αν είναι έτοιμος σωματικά: «Δεν είμαι στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ευχαριστώ την ομοσπονδία γιατί είχα κληθεί στην εθνική, ακόμα και όταν δεν είχα ομάδα. Κάνω καθημερινές προπονήσεις και γίνομαι καλύτερος, αλλά ακόμα δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ