Η απάντηση του Κρίσταϊτς σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Πρίγιοβιτς

Η απάντηση του Κρίσταϊτς σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Πρίγιοβιτς

Ο Μλάντεν Κρίσταϊτς εξήγησε με έμμεσο τρόπο το λόγο που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έμεινε στον πάγκο (και) στο ματς με τη Ρουμανία, σε σχετική ερώτηση Σέρβου δημοσιογράφου.

Ο Μλάντεν Κρίσταϊτς απάντησε με έμμεσο τρόπο σε ερώτηση σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο ματς της Σερβίας με αντίπαλο τη Ρουμανία (0-0) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League. Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον επιθετικό του ΠΑΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφήνοντας τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς εντός, με συνέπεια να προκαλέσει την απορία των Σέρβων δημοσιογράφων.

Επί της ουσίας ο 44χρονος τόνισε την πεποίθησή του ότι ο φορ της Φούλαμ ανταποκρινόταν σε αυτά που ήθελε μέσα στο χορτάρι και πως συνεργαζόταν σωστά με τους συμπαίκτες του, έτσι πήρε την απόφαση να μην τον αποσύρει από το παιχνίδι και να περάσει στη θέση του τον Πρίγιοβιτς, αν και το γεγονός ότι οι Ρουμάνοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 44′ του έδινε το περιθώριο να αγωνιστεί ακόμα και με δύο παίκτες στη γραμμή κρούσης.

Σε σχετική ερώτηση, λοιπόν, ο Κρίσταϊτς απάντησε πως «διατηρήσαμε τον έλεγχο για 90 λεπτά με την είσοδο του Σεργκέι (Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), είχαμε μια καλή ώθηση και μπορούσαμε να συνεργαστούμε με τον Μίτροβιτς. Αυτά είναι ανταγωνιστικά ματς, έχουμε δώσει δύο ματς στην έδρα μας».

Ο Πρίγιοβιτς δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στο Μαυροβούνιο, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ