Εσθονία – Ουγγαρία 3-3

Εσθονία – Ουγγαρία 3-3

Για το γκρουπ του Nations League στο οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδας, Εσθονία και Ουγγαρία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 μετά από ένα γεμάτο ανατροπές ματς.

Το ματς της Εσθονίας με την Ουγγαρία στην «A. Le Coq Arena» του Ταλίν τα είχε όλα! Έξι γκολ, εντυπωσιακές εναλλαγές στο προβάδισμα και στα συναισθήματα και Εσθονούς και Ούγγρους να μένουν στο ισόπαλο 3-3 για το γκρουπ 2 του C League που μετέχει και η Εθνική μας.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός σε 4 ματς για την Εσθονία, με την Ουγγαρία να φτάνει τους 4 και να παραμένει στην 3η θέση του πίνακα. Πλέον οι Ούγγροι χάνουν τον τρένο της πρωτιάς, την ώρα που οι γηπεδούχοι περιμένουν τον υποβιβασμό τους.

Το σκορ άνοιξαν οι Εσθονοί στο 20ο λεπτό, με τον Σλιμ Λουτς, ωστόσο δεν πρόλαβαν να το χαρούν για πολύ. Κι αυτό καθώς μόλις τέσσερις λεπτά αργότερα (24’), οι Ούγγροι ισοφάρισαν με τον Ντόμινικ Νάγκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε… ροντέο, καθώς είχαμε τέσσερα ακόμη γκολ. H Ουγγαρία κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς στο 54’, όταν μεε σκόρερ τον Ανταμ Σάλαϊ έκανε το 1-2 παίρνοντας κεφάλι.

Οι Εσθονοί δεν το έβαλαν κάτω όμως και απάντησαν με δική τους ολική επαναφορά! Αρχικά ισοφάρισαν (2-2) στο 70’ με τον Αρτουρ Πικ, ενώ στο 79’ ο Ανίερ έκανε το 3-2!

Απάντηση είχε όμως και η Ουγγαρία η οποία με τον Σάλαϊ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 81’ έκανε το 3-3, σκορ το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε του ματς.

Εσθονία-Ουγγαρία 3-3
(20΄ Λουτς, 70΄ Πικ, 79΄ Ανίερ – 24΄ Νάγκι, 54΄,81΄ Σάλαϊ)

ΕΣΘΟΝΙΑ: Αξάλου (43′ Λέπμετς), Πικ, Ταμ, Μετς, Μπαράνοφ, Τενίστε, Ογιάμα, Βασίλιεφ, Αντόνοφ, Λουτς, Ανιέρ (90′ Πούργε).
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκούλασι, Κάνταρ, Όρμπαν, Μπαράτ, Λόβρεντσιτς (80′ Μπέσε), Κόβατς, Α. Νάγκι, Κλαϊνσχάιλερ (68′ Πάτκαϊ), Ντ. Νάγκι (75′ Έπελ), Σαλάι, Ζάλαϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ