«Παίζει» το κεφάλι του με τη Γαλλία ο Λεβ

«Παίζει» το κεφάλι του με τη Γαλλία ο Λεβ

Ο Γιόακιμ Λεβ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και το παιχνίδι της Γερμανίας με τη Γαλλία είναι κομβικό για το μέλλον του στον πάγκο των πάντσερ.

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται ο Γιοακίμ Λεβ όσον αφορά την παραμονή του στον πάγκο της Γερμανίας, καθώς η αναμέτρηση με την Γαλλία απόψε στο Παρίσι, χαρακτηρίζεται ως «Match ball» για τον Γερμανό ομοσπονδιακό. Η Γερμανία, είναι χωρίς νίκη και γκολ στα δύο πρώτα της παιχνίδια στη νέα διοργάνωση εθνικών ομάδων της UEFA.

Ιδιαίτερα μετά την ήττα (3-0) από την Ολλανδία το Σάββατο, ο προβληματισμός στην γερμανική ομοσπονδία είναι μεγάλος, αφού ο Γερμανός προπονητής είχε χρεωθεί ήδη την αποτυχία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Λεβ έφτασε στην εθνική τον Αύγουστο του 2004, ως βοηθός του Κλίνμσαν τότε και …προβιβάστηκε στη σημερινή του θέση από τον Ιούλιο του 2006, έχοντας να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010.

Χθές ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα στο Παρίσι στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους τρικολόρ: «Πρέπει να βελτιώσουμε την τακτική μας. Θα υπάρξουν αλλαγές», είπε ο Λεβ στην εχθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά εναντίον της Ολλανδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ