Ο Χάτζι άφησε τον Μαρίν εκτός της αποστολής της Ρουμανίας

Ο Χάτζι άφησε τον Μαρίν εκτός της αποστολής της Ρουμανίας

Ο Ραζβάν Μαρίν δεν βρίσκεται στην αποστολή της Ρουμανίας για την αναμέτρηση με τη Βοσνία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Με αρκετές αλλαγές στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει η Ρουμανία τη Βοσνία, στο παιχνίδι της 28ης Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο National Arena.

Ο Γκεόργκε Χάτζι αποφάσισε να αφήσει εκτός αρκετούς παίκτες που είχαν ξεκινήσει βασικοί στην προηγούμενη ήττα της Ρουμανίας με 2-1 από τη Σουηδία. Συνολικά, έξι ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει βασικοί σε εκείνο το παιχνίδι έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Βοσνία. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ράζβαν Μαρίν της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Εθνική για μεγάλα πράγματα: Οι πιθανότητες της Ελλάδας για πρόκριση στα προημιτελικά του Nations – Το συντριπτικό 98.8% για τα προκριματικά του Euro 2028!

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ράντου Ντραγκούσιν, Αντρέι Ράτσιου, Νικουσόρ Μπάνκου, Ντένις Μαν και Ιάνις Χάτζι, γιος του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Ι. Ράντου, Χίντριχ, Β. Κοζοκάρου

Αμυντικοί: Στράτα, Μ. Ίλιε, Κούμπις, Γκίτσα, Μπόρζα, Μπούρκα, Εϊσάτ

Μέσοι: Τ. Μπαλούτσα, Τσικαλντάου, Στάντσιου, Σκρέτσιου, Τσίρτζαν, Ντ. Ματέι, Ολάρου, Μορουτσάν, Β. Ντραγκομίρ

Επιθετικοί: Φ. Τανάσε, Λ. Μουντεάνου, Μπιρλιγκέα, Μιχαΐλα

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ