Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τις κλήσεις των Βλαχοδήμου και Σάμαρη στην Εθνική

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τις κλήσεις των Βλαχοδήμου και Σάμαρη στην Εθνική

Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η Μπενφίκα γνωστοποίησε ότι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης είναι εκ των εκλεγμένων του Άγγελου Αναστασιάδη για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία και Εσθονία.

«Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια του Nations League κόντρα σε Φινλανδία και Εσθονία, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης επιστέφει ξανά στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Αετών της Λισαβόνας.

Οι καλές εμφανίσεις του νεαρού γκολκίπερ σε πρωτάθλημα και Champions League τον οδήγησαν στην πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, με την FIFA να επιστρέφει κανονικά στον παίκτη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. «Τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή έγιναν δεκτά και έτσι ο τελευταίος μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Ελλάδας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player’s Status Committee της FIFA. που έκρινε την υπόθεση.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ανέφερε σχετικά: «Κάναμε το καθήκον μας προς την Εθνική ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Ακολουθώντας τις διεθνείς πρακτικές και τις διαδικασίες που απαιτούνται, επιτύχαμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Με βλέμμα στο Euro 2020, ενισχύσαμε την ομάδα μας με έναν παίκτη με διεθνή εμβέλεια. Καλωσορίζουμε την παρουσία του Οδυσσέα στην εθνική ομάδα της Ελλάδας».

Ιδού η σχετική ανακοίνωση των Πορτογάλων:

https://twitter.com/SLBenfica/status/1059543624524984321

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ