Παπασταθόπουλος: «Ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»

Παπασταθόπουλος: «Ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την ήττα από την Εσθονία ήταν απογοητευμένος και δήλωσε πως πιθανόν το πρόβλημα της Εθνικής να είναι πως δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το Nations League απέναντι στην Εσθονία με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 1-0.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την αντίστοιχη της Εσθονίας, δεν μπόρεσε να βρει εξήγηση για την εικόνα και υποστήριξε στην κάμερα της Cosmote TV πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες φθάνουν να σκέφτονται ότι ίσως και να μην μπορούν κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει εξήγηση για την πτώση μας. Είμαι απογοητευμένος. Ίσως να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, φτάνουμε να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Μιλάμε μεταξύ μας για να βρούμε τι φταίει.

Πρέπει κι εμείς να δούμε τις ευθύνες μας. Βάζω πρώτα τον εαυτό μου και τον Τοροσίδη, που είμαστε αρχηγοί. Πρέπει να βρούμε λύσεις, διότι λυπάμαι να έρχομαι στην Ελλάδα και να χάνουμε από ομάδες πολύ κατώτερες από εμάς. Είναι κρίμα για όλους μας.

Δεν είναι θέμα προπονητή. Ούτε ο προηγούμενος ούτε ο καινούργιος μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν φταίει ο εκάστοτε προπονητής, πρέπει εμείς να βάλουμε πλάτη και να αποδείξουμε ότι θέλουμε και αξίζουμε να παίζουμε για την Εθνική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ